2η ΓΚΕΛΑ!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΧΑΣΑΝ 1-0 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ



Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα των Χανίων ήταν κατώτερη του αναμενομένου με αποτέλεσμα να δεχθούν την 2η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μπήκε δυνατά στο γήπεδο και προηγήθηκε με τον Αυλωνήτη με τακουνάκι μετά από κόρνερ και σύχχυση στα καρέ των Χανίων

Για άλλη μια φορά η ομάδα των Χανίων τρώει γκόλ από στημένο.

Μετά το γκόλ του Πανιωνίου και την είσοδο του Κυριακίδη τα Χανιά πήραν μέτρα στο γήπεδο χωρίς όμως να μπορέσουν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία.

Εμφανής ήταν η έλλειψη λύσεων σε κύριες θέσεις και αν στις επόμενες δύο μέρες πού απομένουν δεν αποκτηθούν 2-3 ικανοί ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα και το μέλον κρίνεται αβέβαιο.

Διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Ιωάννου (Ευβοίας) – Γεωργακόπουλος (Πειραιώς)
4ος διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών)

Πανιώνιος (Αντώνης Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Πότση, Χρούστινετς, Μπούσης, Τσορνομάζ, Γκίνη (58’ Νιγκουέμ), Κολοβός (71′ Αλεξανδράκης), Βερνάδος (58’ Στούπης), Φελίσιο (77′ Διονέλλης), Πιερτζιάκομι (77′ Γεμιστός)

Χανιά (Δημήτρης Σπανός): Σαφαρίκας, Προβυδάκης, Στεπίνσκι (66′ Κόλα), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Αρτουντουάγκα (79′ Παχής), Λεμονής, Τσέλιος (79′ Λιάτσος), Μουνάφο (25’ Κυριακίδης), Μανουσάκης (66′ Πινακάς), Μάλτσι

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.