Στον skai tv η superleague2;;;;

 


Ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως είναι το ιδιωτικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας που συζητάει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League 2.

 

Στον ΣΚΑΪ, όπως όλα δείχνουν θα μπορούν φέτος οι φίλαθλοι των Χανίων και των υπόλοιπων ομάδων της Super League 2 να παρακολουθούν τους αγώνες του πρωταθλήματος της δεύτερη τη τάξει Εθνικής κατηγορίας.

Οπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Νίκος Μποζιονέλος, ο ΣΚΑΪ, με προσωπική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, είναι το «ιδιωτικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας», που ανέφερε τις προάλλες ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, ότι συζητάει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κατηγορίας.

 

Και μάλιστα λίγο καιρό μετά αφότου (ως πρόεδρος της Super League) ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε μιλήσει για επάνοδο της κεντρικής διαχείρισης, μαζί με τη SL2 στο deal.

sportcaster.gr

 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.