Glek:Δηλώσεις με νόημα κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ Δημήτρη Σπανού

 


γ και ουσία έγιναν χθές στό ξενοδοχείο Σαμαριά με την ευκαιρία της παρουσίασης του νέου προπονητή της ομάδας των Χανίων τόσο από τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Ροκάκη όσο και από τον νέο προπονητή της ομάδας Δημήτρη Σπανό.

Είπαν και οι δύο ότι στόχος την ερχομένη σεζόν είναι η άνοδος στην superleague και γι αυτό θά γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις μεταγραφικά ώστε να επιτευχθεί ό στόχος.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους παίκτες που αποχώρησαν απάντησαν ορθά κοφτά ήταν επιλογή τους να φύγουν . Θα πάρουμε καλύτερους !!!!!!!!!!!!!!
Τώρα εδώ που τα λέμε τι να το κάνω αν ο προπονητής και ο Μάναλης ψηφίστηκαν οι καλύτεροι..
Ας μήν ψηφιζόταν και ας παίρναμε το πρωτάθλημα.
Άλλωστε 'ολοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.
Μην ξεχνάμε οτι  την σεζόν που πέρασε η ομάδα έδειξε αδυναμία σε 3-4 σημαντικά παιχνίδια που έπρεπε να τα πάρει πάση θυσία να τά θυμίσω;; 
Τρία παιχνίδια μέσα στην Ηλιούπολη δύο Με την γηπεδούχο ομάδα και ένα με το Αιγάλεω ,ένα στην Πάτρα με την Παναχαϊκή και για να μην ξεχνιόμαστε στα δύο παιχνίδια προηγηθήκαμε και  στο πιό σημαντικό στην Νίκαια με τον Ιωνικό  στην πρεμιέρα των μπαράζ η ομάδα κυριολεκτικά ήταν ένα ναυάγιο.
Τί να το κάνω αν μετά πήγες στην Καλαμάτα και έβαλες 5 γκόλ ας κερδίζαμε μισό μηδέν και ας παίρναμε το πρωτάθλημα.
Και μη μου πεί κανείς για διαιτησία γιατί αν εξαιρέσουμε επιλεκτικά 2 περιπτώσεις μια χαρά ήταν η διαιτησία.
Πάμε λοιπόν φέτος  να μπούμε δυνατά με το νέο ρόστερ το οποίο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχω θά είναι καλύτερο από πέρυσι και με τον νέο προπονητή ο οποίος και πιό έμπειρος από τον προηγούμενο και πιό ικανός σύμφωνα με την γνώμη μου να τα δίνουν όλα οι παίκτες μέσα στο γήπεδο όπως είπε και ο κ. Σπανός να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα!!!!!!!!!!!!!!

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.