Ο Προβυδάκης είναι μόνο η αρχή σύμφωνα με τον γνωστό Χανιώτη Μάνατζερ Νίκο Βαγιωνάκη



Η Πρώτη μεταγραφή για την ομάδα των Χανίων είναι ο Κωνσταντίνος Προβυδάκης, ποδοσφαιριστής από το πάνω ράφι που λέμε στη ποδοσφαιρική πιάτσα! Ένα γρανάζι στην δεξιά πτέρυγα του Δημήτρη Σπανού που θα δώσει ταχύτητα, ποιότητα και εμπειρία! Ο άνθρωπος που το έφερε στα Χανιά δεν είναι άλλος από το γνωστό Χανιώτη μάνατζερ Νίκο Βαγιωνάκη και τον συνεργάτη του Αντώνη Ρίκκα που διατηρούν το γραφείο ΑC86.

Διαχρονικά οι σχέσεις που διατηρούν και οι δύο με την ομάδα των Χανίων είναι εξαιρετικές, ιδιαίτερα ο Νίκος Βαγιωνάκης έχει συνεργαστεί πάρα πολλές φορές με την ομάδα των Χανίων με απόλυτη επιτυχία έχοντας φέρει πολύ καλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Κάτι ανάλογο πιστεύουμε ότι θα γίνει και φέτος σύμφωνα με τις πληροφορίες !!!!!!

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.