Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας των Xανίων με τα μάτια του glek



Μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της superleague2 και η ομάδα των Χανίων παρά την ήττα της από την ομάδα του Ολυμπιακού β΄ φιγουράρει στήν πρώτη θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς διαφορά από την 2η    Καλλιθέα που έχει  το διπλάσιο πατζετ απο τα Χανιά και 3 βαθμούς από την 3η Καλαμάτα που και αυτή δεν υπολείπεται σε ρόστερ από την Καλλιθέα.

Από ότι θυμάμαι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των Χανίων που στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος σε επαγγελματικές κατηγορίες θα βρεθεί αν όχι στην 1η θέση σε μια από τις 2 πρώτες θέσεις.

Δεδομένου τώρα ότι η Χανιώτικη ομάδα είχε μακράν την δυσκολότερη κλήρωση΄[τυχαίο; Δεν νομίζω] από όλες της ομάδες της κατηγορίας αφού έδωσε 7 αγώνες έξω συμπεριλαμβανομένων όλων των ντέρμπυ και μόλις 4 στα Χανιά αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της πόλης μας έκανε μια αξιοθαύμαστη πορεία στον πρώτο γύρο και μέ λίγη προσοχή στην συνέχεια του πρωταθλήματος θά κόψει πρώτη το νήμα στην κανονική διάρκεια και θα πάει με άλλο αέρα και ψυχολογία στα μπαράζ.

Θυμάμαι όταν έγινε η κλήρωση ΄έλεγα ότι αν στο τέλος του πρώτου γύρου θα είμαστε κοντά στους πρωτοπόρους στον δεύτερο γύρο θα ψάχνουν να βρούνε τον δεύτερο. Εύχομαι και ελπίζω να βγώ αληθινός στις προβλέψεις μου.

Τώρα όσον αφορά αν η ομάδα θα χρειαστεί κάποια ενίσχυση την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σε συγκεκριμένες θέσεις αυτό το θεωρώ σίγουρο ότι θα γίνει.

Τώρα για το ποσοι και ποιοί θα έρθουν και σε ποιες θέσεις αυτό το γνωρίζει ο προπονητής και η διοίκηση . Πρώτη προτεραιότητα πάντως είναι ένας στόπερ . 

Όποιοι  έρθουν θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα . 

Δεν θα γίνουν μεταγραφές εντυπώσεων αλλά μεταγραφές ουσίας!!!

Ήδη άνθρωποι της διοίκησης που ασχολούνται με αυτό το κομμάτι εχουν ανοίξει τις καιραίες και ψάχνουν και δεν νομίζω να αργήσουν να σκάσουν και τα πρώτα ονόματα.

Έχω την εντύπωση ότι ότι έρθει στην ομάδα θα έρθει πρίν τα Χριστούγεννα ούτως ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος 6ή 7 Ιανουαρίου του νέου έτους να έχουν πλήρως εγκλιματιστεί με την ομάδα  οι προσθήκες που θα γίνουν.

Εύχομαι και ελπίζω να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τέλος του Μάη την ιστορική άνοδο της ομάδας που είναι όνειρο Ζωής για εμας τους μεγαλύτερους.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.