Εύκολα τα Χανιά 3-0 τον Τηλυκράτη και φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας



 Εύκολα η ομάδα των Χανίων πέρασε το εμπόδιο του Τηλικράτη Λευκάδας και φιγουράρει στήν πρώτη θέση της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου της superleague 2 μετά από 2 αγωνιστικές με 6 βαθμούς.

Η ομάδα από Την Λευκάδα ήρθε στα Χανιά με σκοπό να μην χάσει αλλά και άν χάσει να χάσει με μικρό σκόρ γιαυτό παρατάχθηκε στο γήπεδο με σύστημα 3 -6 -1 απέναντι στο 4 - 3 - 3 της Χανιώτικης ομάδας.

Το γρήγορο γκόλ του Μάναλη μόλις στο 5΄δεν τους άλλαξε τα σχέδια συνέχισαν να παίζουν με διπλή ζώνη άμυνας και αλληλοκαλύψεις.

Όσες φορές οι ποδοσφαιριστές των Χανίων προσπάθησαν να παίξουν κάθετο ποδόσφαιρο πάντα κάτι καλό πήγαινε να βγεί  όμως άλλοτε η αστοχία και άλλοτε η εγκαιρη επέμβαση των αντιπάλων τους χαλουσαν τα σχέδια και έτσι κύλησε το ημίχρονο με το φτωχό 1-0.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου πάλι τα χανιά είχαν την πρωτοβουλια και στο 51΄ο Λεμονής βρέθηκε μεσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Γιά να  κλείσει τι σκόρ στο 78΄από τον Νίκολιτς με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ευχάριστη έκπληξη η είσοδος τόσο του Ντίαζ στο 64 που έδειξε ότι είναι παίκτης με πολύ ποιότητα οσο και του Σιλά στο 70΄.

Με λίγα λόγια φέτος η ομάδα των Χανίων ΄εχει με διαφορά το πληρέστερο και το ποιοτικότερο ρόστερ των τελευταίων ετ΄ων και όχι μόνο και δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς, Σέχου, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης (70’ Σιλά), Τσορνομάζ, Τσέλιος (64’ Ντίας), Λεμονής, Μανουσάκης (46’ Ελευθεριάδης), Μιούλερ (46’ Κόλα), Μάναλης (57’ Βουό)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Γιαννιώτης, Ανδρέου, Κωστόπουλος, Τόσκα (72’ Ρίβας), Ζδράβος, Μπούμπας (81′ Γκουντρουμπής), Τεγούσης, Νιφορόπουλος (57’ Μπελεβώνης), Κόκκορης (72’ Περιστέρης), Ζαμπού (81′ Σπανουδάκης)

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.