Ισοπαλία με πολλές υποσχέσεις 2-2 τα Χανιά με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο



 Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η ομάδα των Χανίων στο Ηράκλειο που ήρθε ισόπαλη με την αντίστοιχη του ΟΦΗ με το χορταστικό 2 - 2.

Η ομάδα των Χανίων είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και αν είχε και λίγο τύχη θα μπορούσε να κερδίσει.

Ο  ΟΦΗ προηγήθηκε στο 11΄με αυτογκόλ του Σερβιλάκη μετά από σέντρα του Αμπάντα από αυτό το λεπτό και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τα Χανιά είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να δημιουργήσουν επικίνδυνες  φάσεις για κάποιο γκόλ.

 Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου την θέση του Μπουρσέλη πήρε ο Τσέλιος και πάλι η ομάδα των Χανίων έδειχνε πιό ζωντανή 

Στο 58΄ήρθε το πρώτο επικύνδυνο σούτ για την ομάδα των Χανίων από τον Μούλερ που ανάγκασε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να διώξει με υπερένταση σε κόρνρερ.

Από την εκτέλεση του κόρνερ προήλθε και τι γκόλ της ισοφάρισης για τα Χανιά με κοντινό σουτ του Μάναλη.

10 λεπτά αργότερα ο Μανουσάκης σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Σωτηρίου έδιωξε πάλι σε κόρνερ.

Την εκτέλεσή του ανέλαβε πάλι ο Σερβιλάκης  ο Μανουσάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ

Κόντρα στην ροή του αγώνα ο ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί με τον Ντίκο με κεφαλιά στο 77΄

Στο 88΄ήρθε η ισοφάριση για τα Χανιά μέ τον νεοαποκτηθέντα Ματάους με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Σερβιλάκη

Στο 93 τα Χανιά θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη με τον Βουό όμως πρώτα ο Σωτηρίου και μετά το δοκάρι τους  στέρησαν την νίκη που μπορούμε να πούμε ότι βάση της εικόνας που παρουσίασε μέσα στο γήπεδο την δικαιούταν.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Χριστογεώργος (30’ Σωτηρίου), Μαρινάκης, Αμπάντα (71’ Λάρσον), Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος (71’ Σημαντηράκης) , Γιαννούλης (71’ Βούρος), Μεγιάδο (62’ Γαγιέγος), Αποστολάκης (62’ Ντίκο), Τοράλ (43’ Ριέρα), Νέιρα, Μοσκέρα (62’ Φελίπε)

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης (78’ Πενταράκης), Νίκολιτς (78’ Κατσούρι), Μπάτζιος, Μαζουλουξής (78’ Ματάους), Σερβιλάκης, Τσορνομάζ, Λεμονής (78’ Εντγκαρ), Μπουρσέλης (46’ Τσέλιος), Μανουσάκης (71’ Κόλα), Μιούλερ, Μάναλης (67’ Βουό)


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.