Αντώνης Ροκάκης στους παίκτες: μπορούμε να το πετύχουμε, αρκεί να το πιστέψουμε



 Με την φράση «μπορούμε να το πετύχουμε, αρκεί να το πιστέψουμε», ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης ενθάρρυνε τους ποδοσφαιριστές στην σημερινή (04/08), ανοικτή για τα ΜΜΕ και τον κόσμο προπόνηση της ομάδας. Ο στόχος της ομάδας για φέτος δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Super League 1 και αυτό έχει περάσει από την διοίκηση στο τεχνικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές.

Κάτι που ξεχώρισε από την ομιλία του Αντώνη Ροκάκη ήταν η αναφορά του στο σήμα, το οποίο λείπει από τον ρουχισμό της ομάδας στις πρώτες προπονήσεις. Όπως τόνισε, σύντομα θα μπει το νέο σήμα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, ο κόσμος της ομάδας θα κληθεί να αποφασίσει ποιο θα είναι αυτό.

Η ομιλία του Αντώνη Ροκάκη στους παίκτες:

Μία προσπάθεια δεν ξεκινάει την τελευταία στιγμή, αλλά από πολύ πιο πριν, από την προηγούμενη χρονιά. Δείχνουμε με αυτές τις κινήσεις ποιες είναι οι προσδοκίες μας και ποιοι είναι οι στόχοι μας. Όπως σας είπα και την πρώτη μέρα που μιλήσαμε, μπορούμε να το πετύχουμε, αρκεί να το πιστέψουμε. Όλοι. Πρέπει να δουλέψουμε και μέσα στο γήπεδο και εκτός. Και αυτό θα κάνουμε. Όπως έχετε καταλάβει, στον ρουχισμό της ομάδας δεν υπάρχει το σήμα. Θα μπει σύντομα το καινούριο σήμα της ομάδας.

Όπως σας είπα και πριν λίγο καιρό, θέλω να νιώθετε πολύ περήφανοι που βρίσκεστε στον οργανισμό της ΠΑΕ Χανιά και να δίνετε το 110% του εαυτού σας, για εσάς, για την διοίκηση, για τον κόσμο, για τα Χανιά. Τα Χανιά είναι μία μεγάλη ομάδα που πρέπει πάντα να παλεύει και να πρωταγωνιστεί, για να πετυχαίνει πάντα τη νίκη. Φέτος αυτό θα γίνει πιο αισθητό, και στους αντιπάλους μας και γενικότερα στον κόσμο. Να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα.

sportcaster

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.