Ο Ντεντάκης άφησε στα κρύα του λουτρού τα Χανιά για τον Λεβαδειακό!

 Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, δια στόματος Ταουσιάνη, τα Χανιά έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportcaster.gr, ένας εκ των ποδοσφαιριστών που είχαν ξεκινήσει επαφές εδώ και καιρό ήταν ο Αντώνης Ντεντάκης προκειμένου να επιστρέψει στο νησί μετά από 8 ολόκληρα χρόνια. Τα Χανιά έχουν βάλει στόχο να ενισχύσουν όχι μόνο τον Ελληνικό κορμό αλλά και τον Κρητικό και για αυτόν τον λόγο είχαν βάλει στο στόχαστρο τον 28χρονο δεξιό μπακ προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας.



Ωστόσο αυτό δεν συνέβη καθώς παρότι τα Χανιά έδωσαν χρόνο στον Αντώνη Ντεντάκη ώστε ν’ αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, φάνηκε πως στο τέλος το χρησιμοποίησε ως διαπραγματευτικό ατού προκειμένου να παραμείνει στον Λεβαδειακό όπου και εν τέλει ανανέωσε το συμβόλαιο του καθώς χθες έμεινε ελεύθερος.

Τι συνέβη όμως; Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportcaster.gr, ο Χανιώτης δεξιός μπακ είχε ζητήσει χρόνο για να δώσει την απάντηση του ισχυριζόμενος πως περίμενε προτάσεις από Superleague 1 ή την 1η κατηγορία της Κύπρου και σε περίπτωση που δεν έβρισκε, θα έλεγε “ναι” στα Χανιά. Ωστόσο αποδείχθηκε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα, περίμενε την πρόταση από τον Λεβαδειακό, και παρότι του είχε δοθεί διορία ν’ απαντήσει μέχρι την Δευτέρα 3 Ιουλίου αυτός τελικά συμφώνησε με την ομάδα της Βοιωτίας ώστε ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Μάλιστα η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια στους κόλπους των Χανίων για την συνολική συμπεριφορά του καθ’ όλη την διάρκεια των επαφών.

Και αν παντού υπάρχει το νόμιμο και το ηθικό – οπότε και ο καθένας έχει το δικαίωμα ν’ αποφασίζει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, το παραπάνω στόρι σίγουρα δείχνει πως η δυναμική των Χανίων που αναπτύσσεται συνεχώς θα φέρει στον δρόμο της ομάδας τέτοιες περιπτώσεις ωστόσο σημασία έχει να υπάρχει η ωριμότητα και η εμπειρία, στοιχεία που βρίσκονται εντός του συλλόγου, για να γίνουν οι σωστές επιλογές και να μην σέρνεται το όνομα των Χανίων γύρω από τον κάθε… “Αντώνη Ντεντάκη”.

 sportcaster.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.