ΣΟΚ στην Καλαμάτα δεν πήρε αδειοδότηση!!!!!!!!!!!!!!!



Σύμφωνα  τουλάχιστον  η μεσσηνιακή ΠΑΕ  φέρεται  να ξέχασε (!!!) να πληρώσει μια από τις μηνιαίες ρυθμισμένες εδώ  και καιρό οφειλές – παλαιών διοικήσεων,  τα οποία  φυσικά  χρέη  τα πληρώνει και αυτά  ο Γιώργος Πρασσάς – της ΠΑΕ Καλαμάτα, γεγονός  που πέταξε  αυτόματα  εκτός αδειοδότησης την  Μαύρη Θύελλα!

Το γεγονός  αυτό  λοιπόν  σημαίνει πως μπορεί  να κάνει  αυτή την  σεζόν  μόνο τρεις  μεταγραφές παικτών άνω  των 25 ετών,  ενώ  έχει την δυνατότητα  μέχρι  τέλος  του μήνα  να κρατήσει όσους  απο τους νυν ποδοσφαιριστές  της επιθυμεί  στο ρόστερ  της.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι  η 3η  γραφειοκρατική  γκάφα  της μεσσηνιακής  ΠΑΕ  τα τελευταία 4 χρόνια, μετά την μη αδειοδότηση επίσης  πριν από τρία  χρόνια,  την  μη θεώρηση  των δελτίων  υγείας  πριν από δύο χρόνια  και τώρα  συμβαίνει  και αυτό.  Λεφτά,  ένα κάρο λεφτά (περίπου  4.000.000 ευρώ θυμίζουμε) στο χιόνι  πάλι  από τον ΗΡΩΑ Γιώργο Πρασσά;;;

.sportstonoto.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.