Γκόλ και θέαμα στα Περιβόλια τα Χανιά 4-2 τον Ολυμπιακό β



Γκόλ και θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Περιβολίων ανάμεσα στα Χανιά και τον Ολυμπιακό β΄ που  νικήτρια βγήκε η ομάδα των Χανίων με το χορταστικό 4-2

Το παιχνίδι που ήταν προσφορά της διοίκησης της Χανιώτικης ομάδας κάτι πρωτοποριακό και πρωτόγνωρο για παιχνίδι επαγγελματικής κατηγορίας παρακολούθησαν περίπου 2.000  φίλαθλοι οι οποίοι εκτός του ότι δεν πλήρωσαν εισιτήριο τους προσφέρθηκε και κέρασμα στο ημίχρονο του αγώνα.

    Κάτι που έκανε εντύπωση και μόνο θετικά σχόλια ακουγόταν στο γήπεδο από τους παρευρισκόμενους

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομάτι τα Χανιά προηγήθηκαν στο 21΄με τον Μάναλη μετά από ασίστ κεφαλιά του Κόλα για να ισοφαρίσει η ομάδα του Ολυμπιακού στο 47΄με πλασέ του Σουρλή.

Αυτό το γκόλ που δέχθηκαν τα Χανιά αφύπνησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και πήραν την πρωτοβουλία με αποτέλεσμα στο 63΄ο Μανουσάκης με διαγώνιο  δυνατόσούτ από αριστερά να αναγκάσει τον τερματοφύλακα του ολυμπιακού να μαζέψει την μπάλα απο τα δίχτυα γράφοντας το 2-1.

Στο 69΄ο νεοεισελθής Μπουτσάκης έκανε το 3-1 με ωραίο πλασέ μετά από σέντρα του Ρότσα.

Στο 88΄ο Μαρτσάκης στην προσπάθειά του να διώξει έβαλε αυτογκόλ και το σκόρ έγινε 3-2.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ρότσα με γκόλ φάουλ για σεμινάριο έγραψε το τελικό 4-2.

Έτσι η ομάδα των Χανίων έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν 4η στην βαθμολογία και κοιτάζει με αισιοδοξία την επομένη.

Ήδη από ότι πληροφορούμαστε οι κινήσεις και οι συζητήσεις καλά κρατούν και δεν αποκλείεται ακόμη και την επομένη εβδομάδα να έχουμε ανακοινώσεις σχετικά με το ρόστερ της επομένης χρονιάς.


Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι, Ρότσα, Μπάτζιος, Σέχου, Τσέλιος, Λεμονής, Μπουρσέλης, Κόλα, Μανουσάκης, Μάναλης
Ολυμπιακός Β (Αριελ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμιδάς, Νίκολιτς, Ιμπαγάσα, Κωστή, Σαπουντζής, Σουρλής, Καράκουτης, Πινακάς
Διαιτητής: Νίκος Γεωργόπουλος (Αρκαδίας) Βοηθοί:Ισσά (Αθηνών), Ζήρδας (Δράμας) 4ος:Κρασαγάκης (Ηρακλείου)

΄σημ την  φωτο την αλιεύσαμε από το athlitiko.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.