Χαμός στην Σουπερ Λίγκ2-Πολλές ομάδες χωρίς αδειοδότηση!



 Αυτό το διάστημα εξετάζονται οι φάκελοι για την αδειοδότηση των ομάδων και στην Σούπερ Λίγκ2.Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν ότι ελάχιστες ομάδες θα καταφέρουν να πάρουν αδειοδότηση και αναγκαστικά θα αγωνιστούν με περιορισμούς στις μεταγραφές.Ολα αυτα είναι απόρροια της σεζόν που ολοκληρώθηκε καθώς οι ομάδες περίμεναν πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που τελικά εισέπραξαν απο την ΕΡΤ και την επιδότηση μέσω του Σοιτχήματος.Μοιραία θα δούμε στην νέα σεζόν ένα πρωτάθλημα Κάτω-25 αφού σχεδόν καμία ομάδα δεν θα έχει την δυνατότητα να αδειοδοτηθεί.Ετσι θα δημιουργηθεί ένα άνισο πρωταθλημα με όποια ομάδα να έχει πάρει το πράσινο φως απο την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ να έχει και τον πρώτο λόγο.

Θα πρέπει να σημιεώσουμε ότι σε θα υπάρχει απαγόρευση μετεγγραφών άνω των 25 ετών ανεξαρτήτως ιδιότητας και υπηκοότητας, εκτός από τρεις ποδοσφαιριστές. Στον αντίποδα, υπάρχει η δυνατότητα απεριόριστου αριθμού μεταγγραφών Ελλήνων ποδοσφαιριστών κάτω των 25 και απεριόριστου αριθμού μεταγγραφών αλλοδαπών κάτω των 23 καθώς και δυνατότητα ανανέωσης απεριόριστου αριθμού των υφιστάμενων συμβολαίων ανεξαρτήτως ηλικίας και υπηκοότητας σε περίπτωση μη αδειοδότησης.
sfina.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.