XANIA - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Kυριακή στα Περιβόλια 15.00 ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


Την ερχόμενη Κυριακή 6/11/2022   15.00  στο γήπεδο Περιβολίων αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα της πόλης μας στο πρωτάθλημα της superleague2.

Αντίπαλος η  Παναχαϊκή . Η ομάδα από την Πάτρα που επανήλθε φέτος στην κατηγορία φουριόζα.

Η Πατρινή ομάδα που έχει αρχίσει την προετοιμασία πολύ πιο πρώτα από την ομάδα μας έχει δώσει μέχρι τώρα 15 παιχνίδια επίσημα και φιλικά για την φετινή σεζόν σε αντίθεση με την ομάδα της πόλης μας που εχει δώσει  μόνο 3 με πλήρες ρόστερ.

Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της  ομάδας μας είναι πάρα πολύ καλή . Ίσως η καλύτερη των τελευταίων    Χρόνων εύχομαι ο καθ όλα άξιος προπονητής της ομάδας μας να βρει την κατάλληλη συνταγή και να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα.

Χρειάζεται όμως και ή συνδρομή των φιλάθλων που πρέπει να δώσουν βροντερό παρόν ώστε να βοηθήσουν  τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που θα κάνουν.

Γι αυτό δεν πρέπει να λείψει κανείς φίλαθλος  την Κυριακή από το γήπεδο.

Και  μέσα από εδώ θα κάνω έκκληση - πρόταση στην ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ όταν αγωνίζεται η ομάδα μας εντός έδρας να μήν ορίζει παιχνίδια του τοπικού πρωταθλήματος

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.