ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ Σε κυκλοφορία οι νέες κάρτες διαρκείας

 


Ανακοίνωση για τις νέες κάρτες διαρκείας 2022-23 

 

Ήρθε η ώρα να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο γήπεδο! Ήρθε η ώρα να ΓΕΜΙΣΟΥΝ και πάλι τα Περιβόλια. Η αντίστροφη μέτρηση για τη έναρξη του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 ξεκίνησε και η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 13/10/22 τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Κοιτάζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και με όπλο το Πάθος για τα Χανιά μας, η ομάδα πραγματοποίησε το καλοκαίρι σημαντικά βήματα, βάζοντας στόχο να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και γιατί όχι να κατακτήσει ακόμα πιο ψηλές κορφές.

Ηδη η ΠΑΕ Χανιά έχει καταφέρει να συσπειρώσει μεγάλη μερίδα Χανιωτών, τόσο σε επίπεδο παραγόντων όσο και σε επίπεδο φιλάθλων. Τώρα ήρθε η ώρα αυτή η συσπείρωση να φανεί και στο γήπεδο. Ήρθε η ώρα τα Χανιά να δείξουν την πραγματική τους δύναμη!

Η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας ξεκινάει την Πέμπτη 13/10/22!

Προμηθευτείτε έγκαιρα τις κάρτες διαρκείας για να εξασφαλίσετε μία θέση στις κερκίδες του γηπέδου Περιβολίων και να γίνετε συνοδοιπόροι μας στο νέο ταξίδι που αναμένεται συναρπαστικό, γεμάτο συγκινήσεις και δυνατά συναισθήματα.

Παράλληλα η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει ότι ξεκινάει και η διάθεση των διαφημιστικών πινακίδων για το γήπεδο των Περιβολίων και καλεί όλους τους επιχειρηματίες της πόλης να δείξουν εμπράκτως την αγάπη και τη στήριξή τους στην ομάδα του τόπου μας!

Αυτή η ομάδα, η ομάδα που εκπροσωπεί τα Χανιά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, χρειάζεται την αγκαλιά όλων. 

Πάρε θέση δίπλα στην ομάδα όλων των Χανίων!

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

ΘYPA 1-2: 100€

ΘYPA VIP: 300€

ΘYPA VVIP: 500€

Πληροφορίες και κρατήσεις: 6942970975 και 2821075407 από 9:00 π.μ.-4:00 μ.μ.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.