6 Νοεμβρίου η σέντρα της Superleague 2



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 αποφάσισε την Τετάρτη (12/10) την έναρξη του νέου πρωταθλήματος για το Σαββατοκύριακο 5/6 Νοεμβρίου.

 Όπως αναμενόταν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Super League 2 το Διοικητικό Συμβούλιο της λίγκας που διεξήχθη την Τετάρτη (12/10) την έναρξη του νέου πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 5/6 Νοεμβρίου.

Άλλωστε πριν από τις 25 Οκτωβρίου η ΕΕΑ δεν μπορούσε να ελέγξει τους φακέλους των τριών ομάδων που πήραν τελευταίες το εισιτήριο για τη Superleague 2, συγκεκριμένα του ΠΑΟ Ρουφ, της Ηλιούπολης και του Ηρακλή Λάρισας.

Στο Δ.Σ. έγινε δεκτό το αίτημα του Διαγόρα Ρόδου να πάει στον Βόρειο Όμιλο, καλύπτοντας το κενό της Ξάνθης και στη συνέχεια έγινε κλήρωση και η Ηλιούπολη πήρε τη θέση της ομάδας της Ρόδου στον Νότιο Όμιλο, με τον ΠΑΟ Ρουφ να παίρνει εκείνη του Εργοτέλη.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Super League 2

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, το οποίο έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών, αναβάλλει την έναρξη του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 για τις 6 Νοεμβρίου 2022.

2) Κατόπιν αιτήματος της ίδιας ΠΑΕ και ομόφωνης ψήφισής του από το σώμα, η ΠΑΕ Διαγόρας θα αγωνίζεται στην τρέχουσα περίοδο, στον Α Όμιλο του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 ακολουθώντας το πρόγραμμα της ΠΑΕ Ξάνθη που αποχώρησε.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.