Έξωση Σαμαρά – Σχήμα με μεταβατικό πρωθυπουργό


cover_ependysi_05122014183321
Πολιτικές πιέσεις για οικουμενικά σχήματα  ασκούν στον πρωθυπουργό Βερολίνο και Βρυξέλλες. Οι πιέσεις για συναινέσεις, που στρέφονται κατά του πρωθυπουργού και οι αντιδράσεις της κυβέρνησης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ στα κρίσιμα ζητήματα της συμφωνίας με την τρόικα και της εκλογής Προέδρου.
Υπάρχει τρόπος να εκλεγεί συναινετικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας»  τονίζει σε συνέντευξη του στην «Επένδυση» του Σαββάτου ο υπεύθυνος Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης. Κατά τη γνώμη του  «Η πρόταση για συμφωνία και εκλογές το φθινόπωρο στην ουσία παρατείνει το βίο της κυβέρνησης κάτι με το οποίο φυσικά διαφωνούμε. Θα μπορούσε, όμως, να υπάρξει απεμπλοκή αν οριζόταν άμεσα ημερομηνία εκλογών και αποσυνδεόταν από την εκλογή του Προέδρου. Ο Πρόεδρος έτσι θα μπορούσε να εκλεγεί συναινετικά».
Οι πέντε ύποπτοι για τη διαρροή  του επίμαχου e-mail Χαρδούβελη την περασμένη Τρίτη.
Μαξίμου εναντίον υπουργού Εξωτερικών.
Το κίνημα για την εκλογή νέου Προέδρου, οι υπογραφές και το κίνημα της λογικής για την αποφυγή εκλογών.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.