ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ Ο ΑΟΧ!!!!!!!1-2 τον Άλιμο


Goal
Οι παίκτες τουΑΟΧ ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 31ο λεπτό χάρη σε εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γκότοβου. Λίγο πριν την λήξη του α' ημιχρόνου, στο 43' ο Πάγκαλος έστρωσε ωραία την μπάλα στον Κρητικό και ο τελευταίος με σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Λίγο νωρίτερα ο Ιωάννου προσπάθησε να απειλήσει τον Σικαλιά με δυνατό σουτ, όμως ο πορτιέρο του Α.Ο. Χανιά, απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Στο β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Σαγανά, όμως ο Σικαλιάς και πάλι δήλωσε... παρών αποσοβώντας τα χειρότερα για την ομάδα του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 77' ο Ιωάννου με δυνατή κεφαλιά.
Άλιμος (Πέτρος Δημητρίου): Μπαντίκος, Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδης, Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Μπονγκ (46' Δωροβίνης), Καραμέρης, Παντελής, Σαγανάς, Μπέριεξ (54' λ.τ Καρδάμης), Ιωάννου
Α.Ο. Χανιά (Σταύρος Παπανδρέου): Σικαλιάς, Παγώνης, Μανωλάς (46' Καραγιάννης), Γκοτοβος, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Οικονομόπουλος, Εσόνο, Κρητικός, Καραλής, Πάγκαλος (78' Καμινιώτης)
Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας) 
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Θεσσαλίας), Σγάντσος (Πειραιά)

Το ντεμπούτο του Σταύρου Παπανδρέου στον πάγκο του ΑΟ Χανίων συνοδεύτηκε με εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Άλιμο. Ωστόσο, ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, παρόλο που έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια, τόνισε πως μόνο στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν σύμφωνα με το πλάνο που είχε ετοιμάσει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπανδρέου: «Αρχικά, να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο διαχειριστήκαμε το παιχνίδι όπως είχαμε σχεδιάσει. Στο δεύτερο, όμως, αντιμετωπίσαμε αμυντικά προβλήματα. Είχαμε ένα καλό ημίχρονο, το πρώτο και ένα κακό, το δεύτερο. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άλιμο, ο οποίος με εντυπωσίασε με την απόδοσή του».
Εντυπωσιασμένος και ο Δημητρίου
Αλλιώς περίμενε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αλίμου ο Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος είδε την ομάδα του να φεύγει ηττημένη από την Καισαριανή από τον ΑΟ Χανιά. Ωστόσο, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η προσπάθεια και η απόδοση των ποδοσφαιριστών του, τον ικανοποίησαν απόλυτα.
Παράλληλα, στάθηκε στην αλλαγή αγωνιστικής φιλοσοφίας που επιχειρεί καθώς στόχος του είναι ο Άλιμος να παίζει επιθετικά, κάτι που συνέβη απέναντι στους Κρητικούς.
Ο Δημητρίου είπε συγκεκριμένα: «Συγχαρητήρια στα Χανιά για την εμφάνιση και τη νίκη τους. Όπως ο προπονητής του ΑΟ Χανίων, έτσι κι εγώ εντυπωσιάστηκα από την απόδοση της ομάδας μου. Προσπαθούμε να αλλάξουμε νοοτροπία και φιλοσοφία ώστε να παίξουμε πιο επιθετικά και αυτό κάναμε στο παιχνίδι. Δυστυχώς, σε αυτό το ματς είχαμε την ατυχία να τραυματιστεί και να αποχωρήσει στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Μπεριέξ, ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πήραμε βαθμό αλλά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Σκοπός μας είναι να παίζουμε επιθετικά».
footballleaguenews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.