ΑΕΚ: Αθωώθηκε ο Κατίδης για τον πανηγυρισμό του στο ματς με τον Άρη


Ο πανηγυρισμός στο ματς με τον Αρη προηγήθηκε του ναζιστικού χαιρετισμού του 20χρονου στο παιχνίδι με τη Βέροια (στη φωτογραφία) και το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας έκρινε ότι ο διεθνής άσσος δεν έκανε κάτι το μεμπτό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο πανηγυρισμός στο ματς με τον Αρη προηγήθηκε του ναζιστικού χαιρετισμού του 20χρονου στο παιχνίδι με τη Βέροια (στη φωτογραφία) και το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας έκρινε ότι ο διεθνής άσσος δεν έκανε κάτι το μεμπτό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ αθώωσε το Γιώργο Κατίδη για τον πανηγυρισμό του στο ματς με τον Άρη, δευτερόλεπτα μετά την ισοφάριση της Ένωσης με το γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου.

Η συγκεκριμένη κίνηση προηγήθηκε του ναζιστικού χαιρετισμού του 20χρονου στο παιχνίδι με τη Βέροια και το
αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας έκρινε ότι ο διεθνής άσσος δεν έκανε κάτι το μεμπτό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την προσεχή Πέμπτη έχει οριστεί η απολογία του Κατίδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ενέργειά του στο παιχνίδι με τη Βέροια, όπου εκεί σαφώς τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.