Κύπριος πολιτικός παραλίγο να τα τινάξει στο κρεβάτι με μοντέλο από την Ελλάδα. Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες


Σάλο στον πολιτικό κόσμο και όχι μόνο προκάλεσε το αποκλειστικό δημοσίευμα του showbiz.com.cy που ήθελε πασίγνωστο Κύπριο πολιτικό να κόντευε να τα τινάξει κάνοντας σεξ με Ελληνίδα μοντέλα. 



Πως μας περιγράφει η ελληνίδα την εφιαλτική στιγμή "Συγκεκριμένα βλεπόμαστε κάθε φορά που ταξιδεύω στην Κύπρο σας. Εκείνο το μεσημέρι έκλεισε σουίτα σε ξενοδοχείο της Λεμεσού και τον περίμενα όπως τις περισσότερες φορές άλλωστε. Με κάνει να περνάω υπέροχα. Είναι πολύ θερμός στο κρεβάτι.

 Σε κάποια στιγμή πάθους αντιλήφθηκα ότι άρχισε να αλλάζει χρώμα και τα μάτια του ήταν περίεργα. Σταμάτησα και τον  ρώτησα εάν νιώθει καλά. Εκείνος μου απάντησε πως θα ήθελε λίγο νερό. Άρχισε να νιώθει ζαλάδα και με παρακάλεσε να τηλεφωνήσω από τον κινητό του τηλέφωνο κάποιο από τους διευθυντές του ξενοδοχείου που ήξερα πως ήταν στενοί φίλοι. Αυτός έφτασε πολύ γρήγορα στο δωμάτιο και κάλεσε τον προσωπικό του γιατρό. 

Ευτυχώς καθ όλη την διάρκεια άρχισε να νιώθει καλύτερα. Ήπιε απλά δύο χάπια που είχε στην βαλίτσα του. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί καταλαβαίνεις πως και η κατάσταση ήταν ιδιαίτερη Φοβόμουνα κιόλας μην τον εκθέσω. Τελικά όλα καλά" ήταν τα λόγια της ελληνίδας μοντέλας.

showbiz.com.cy
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.